Зробили
коробок

Коробки з логотипом інструмент маркетинга чи витрати?

  • Коробки з логотипом інструмент маркетинга чи витрати?
11.10.2021 Блог

При знайомстві з будь-яким товаром перше, що ми бачимо, – це упаковка. І від того, наскільки привабливо вона виглядає і що на ній зображено, залежить наше перше враження про виробника. Якщо приваблива картонна упаковка викликає таке ж захоплення, як і її вміст, то вона запам'ятається надовго. І в подальшому, щоб повторити покупку або порекомендувати друзям той чи інший товар, достатньо буде згадати логотип. Зробити це буде легко, адже все гарне і якісне добре запам'ятовується, оскільки викликає тільки позитивні емоції. Як, наприклад, кругла коробка з чудовим букетом квітів або коробочка на замовлення з прикрасами.

Чому брендовані коробки з лого необхідні для солідної компанії?

Логотип говорить про статус, особливості та унікальність компанії, асоціюється з її діяльністю.

Картонна упаковка на замовлення з брендом грає маркетингову та інформаційну роль. Звернути увагу потенційних покупців, зайняти нову нішу, зробити прорив на ринок, вигідно виділитися серед конкурентів – ось на що здатні, здавалося б, звичайні картонні коробочки. А якщо вибрати виготовлення коробок на замовлення з палітурного картону з нанесенням логотипу тисненням фольгою або офсетним друком, то ефект перевершить найсміливіші очікування.

Крім цього, логотип, як і продукція, - власність компанії. Тому служить свого роду захистом прав на товар.

Якщо на коробки для книг, коробки для одягу або коробки для ювелірних прикрас нанесений логотип, то це говорить про те, що компанія гарантує високу якість своїх товарів і з повагою ставиться до клієнтів. Такий підхід викликає довіру у покупців.

Бажання купити велику коробку з логотипом відомого виробника, в яку упаковано, наприклад, розкішну постільну білизну, виникне в першу чергу. Особливо, якщо мова йде про вибір подарунка.

Картонні упаковки на замовлення з логотипом істотно допомагають у просуванні товарів.

Для виробника важливо, щоб його товар в індивідуально оформленій упаковці вигідно виділявся серед товарів конкурентів, був легко пізнаваний і користувався популярністю.

Функції брендованої упаковки з лого, виготовленої на замовлення

Виробництво коробок з палітурного картону високої якості, який каширується папером з офсетним друком або дизайнерським папером, - процес складний та трудомісткий. Однак результат вартий витрачених зусиль. Правильно оформлена стильна упаковка на замовлення високо оцінюється і споживачами, і виробниками.

Красива і міцна подарункова упаковка на замовлення інтригує і створює перше враження про подарунок.

Брендовані упаковки на замовлення, виготовлення яких ви довіряєте професіоналам, виконують кілька важливих функцій:

  • доносять до споживачів необхідну комерційну інформацію, в тому числі рекламу, як прямого, так і прихованого характеру;
  • фірмові упаковки з картону на замовлення забезпечують захист товарів від зовнішніх впливів, як, наприклад, коробки для квітів від виробника Фабрика коробок;
  • коробки на замовлення з логотипом вказують на корпоративну приналежність;
  • гарантують перевагу при викладенні товарів в магазинах;
  • в упаковці з картону на замовлення товар стає більш мобільним, тому транспортування здійснюється простіше і швидше.

Витрати на виготовлення коробки на замовлення окупаються сторицею в найкоротші терміни. Високовартісна реклама не потрібна. Грамотно розроблений дизайн коробки під замовлення викликає інтерес у відвідувачів магазину, спонукаючи здійснювати покупки, що значно підвищує продажі.