Зробили
коробок

Пакуємо по модним тенденціям літа 2021. Модні кольори 2021

  • Пакуємо по модним тенденціям літа 2021. Модні кольори 2021
25.06.2021 Блог

Цікавий факт: мало просто купити коробки для товару і сподіватися на високі продажі. Над упаковкою, яка приваблює клієнтів і підвищує середній чек, доведеться подумати. Практика підказує, що варто враховувати кожну деталь: форму, конструкцію, дизайн, розмір і навіть фурнітуру. І, звичайно, брати до уваги не тільки завдання бренду, а й сучасні тенденції. Сьогодні пропонуємо поговорити про модні відтінки 2021 року, адже колірна палітра – це основа дизайну.

Фаворити року

Завжди, коли ви хочете встигнути «схопити тренд за хвіст», сміливо звертайтеся до зведень Інституту Pantone. Топовими для 2021 року названі два відтінки – жовтий «Illuminating» і сірий «Ultimate Grey». Створюючи коробки під замовлення, ви можете апелювати не тільки до візуальної естетики цих кольорів, а й до психологічних асоціацій. Так, ненав'язливий сірий створює відчуття надійності, стійкості, стабільності і класичної простоти. Водночас жовтийбадьорий, оптимістичний і життєрадісний.

Літнє розмаїття

Скільки коштує увага клієнта? Якщо ви спробували вже все можливе в своїх рекламних кампаніях, варто звернутися до сезонного маркетингу. Зміна дизайну упаковки відповідно до пори року на перший погляд здається простим, навіть банальним трюком. Але не бійтеся експериментувати! Можливо, нові кольори і малюнки потрібні клієнтам більше, ніж ви вважаєте.

Pantone авторитетно заявляє: літо-2021 пройде під девізом свободи вибору. Ті, хто любить яскравість, обов'язково зрадіють моді на жовто-оранжевий, іржавий, виразний синій і аметистовий відтінки. А люди, які надають перевагу спокійним кольорам, оцінять ніжно-блакитний, пастельний м'ятно-зелений і приглушений кораловий.

І декілька лайфхаків...

Величезна перевага створення упаковки на замовлення – можливість отримати «той самий» ідеальний варіант для вашого бізнесу.

І ці поради обов'язково допоможуть вам в дизайнерському процесі:

● пам'ятайте про особистий бренд. Корпоративні кольори, малюнки, логотип – все грає на посилення іміджу компанії;

● підлаштовуватися під цільову аудиторію. Взяти хоча б два головних відтінки 2021 року. Сірий фон і жовті вкраплення зацікавлять солідну, зрілу, дещо консервативну і строгу особистість. Жовтий фон і сірі деталі зачеплять увагу молодої, відкритої і спраглої вражень людини;

● звертайтеся до професіоналів, адже за роки своєї роботи вони накопичили досвід, який відведе вас від помилок.

Професіонали, об'єднані досвідом, ентузіазмом і любов'ю до своєї справи, завжди чекають на вас у «Fabrikakorobok». Ми працюємо з якісними матеріалами, пропонуємо креативні ідеї, створюємо різні тиражі – а отже, обов'язково допоможемо задовольнити потреби вашого бізнесу. Наш прайс на коробки приємно здивує ідеальним співвідношенням «ціна / якість». І будьте впевнені: готову партію упаковки ви отримаєте точно в строк завдяки нашій оперативній доставці по Києву і всій Україні.