Зробили
коробок

Коробки до 8 березня

02.03.2021 Блог

Ситуативний маркетинг – це чудова можливість для кожного підприємця, адже, подбавши про необхідні деталі заздалегідь, можна примножити прибуток у кілька разів!

Сьогодні пропонуємо вам дізнатися, яка упаковка буде актуальною до одного з найбільш популярних свят – до 8 березня! У першу чергу важливо розуміти: подарункова коробка – це найкращий спосіб продемонструвати товар. Вона здатна привабити увагу потенційного клієнта з першого ж погляду! Окрім того, гарна коробочка на 8 березня створює враження особливої цінності подарунка, підкреслюючи та виділяючи його переваги.

А тепер – кілька практичних порад:

- гарна ідея – замовити оригінальні коробки на свято і тим самим опинитися на крок попереду конкурентів. Подумайте про різноманіття конструкцій. Наприклад, найпопулярнішими будуть стандартні коробки з кришкою. А такі формати, як «книга на магнітному клапані», “подвійне дно + кришка», «сірникова коробка», зроблять презентацію товару й подальше розпакування напрочуд захопливим процесом;

- якщо ви займаєтеся флористикою, саме час придумати креативні квіткові бокси. До них чудово пасуватимуть стандартні квадратні й прямокутні коробки, та все ж круглі – це вибір №1 для квітів. Подбайте про додатковий комфорт для себе і для клієнта, додавши акуратні люверси та витончені ручки- шнурочки;

- дизайн – це те, на чому не варто економити напередодні свята. Найкраще, якщо подарункова упаковка на 8 березня буде яскравою, соковитою, в ніжній весняній палітрі відтінків. Якщо ви надаєте перевагу використанню корпоративних кольорів – чудово! В такому випадку скористайтеся деталями: стрічками, бантами, вже згаданими люверсами й декоративною шнурівкою.

Якщо ви бажаєте порадувати своїх клієнтів передбачливістю і турботою про них, замовляйте стильні картонні коробки до 8 березня для ваших продуктів. Наше виробництво завжди до ваших послуг! Ми підкажемо, проконсультуємо, допоможемо, створимо безкоштовний перший примірник, а після друку накладу організуємо оперативну доставку по Києву й Україні. Обіцяємо: ви будете задоволені результатом!